Actieplan sessie

In twee uur van ideeën overwhelm naar een helder actieplan voor de komende 90 dagen.

Ben je een ZZPer? Zelfstandige Zonder Plan?

Als ZZP’er ben je een harde werker met een goedlopend bedrijf. Alleen laat je je nog regelmatig leiden door de waan van de dag, lijkt je to-do lijstje op magische wijze te groeien en heb je het gevoel hard te werken en constant achter de feiten aan te lopen. 

Je bent niet de enige hoor! Veel ZZP’ers zijn eigenlijk Zelfstandige Zonder Plan. Als je je bedrijf meer als CEO wilt leiden vraagt het van jou om de shift te maken van 24/7 hustle naar werken vanuit een heldere strategie en actieplan. Zodat je de ‘én én lifestyle’ krijgt: een succesvol bedrijf én meer vrijheid en vrije tijd. Zodat zakelijk succes hand in hand gaat met het leven echt beleven.

Want wat je is zakelijke succes waard als je elk weekend uitgeput op de bank ploft?

Stap uit de ondernemersratrace. Werk niet als Zelfstandige Zonder Plan maar als CEO met helder actieplan.

Dat vraagt drie dingen van jou:

 1. Een aligned business doel kiezen zodat je precies weet waarom het halen van je doel zo belangrijk voor je is. Je ruilt er immers je kostbare tijd en energie voor in.

 2. Je acties en prioriteiten in een helder actieplan zetten. Zo vraag je je niet langer af ‘wat zal ik vandaag eens gaan doen?’. Je weet precies wat je prioriteiten zijn en welke acties écht bijdragen aan het halen van je doelen. Chaos, overwhelm en afleiding door nieuwe ideeën is er niet meer bij.

 3. Je krijgt rust in je hoofd omdat je vanuit focus acties implementeert richting je doel.

De 90-dagen actieplan sessie

In de 2-urige 90-dagen actieplan sessie maken we jouw plan, met wekelijkse prioriteiten, voor de komende 3 maanden. Zo weet je precies wat je gaat doen om je doel te halen.

In twee uur maken we samen jouw 90-dagen actieplan met prioriteiten per week. 

Hoe de actieplan sessie werkt:

 • Je ontdekt de 3 meest gemaakte fouten

  Je ontdekt de 3 meest gemaakte fouten waarbij bedrijven stil blijven staan en hun omzetgroei vertragen.

 • Je leert een aligned business doel kiezen

  Een business doel kiezen dat past bij jou. Waarvoor je precies weet WAAROM het zo belangrijk voor je is. Want 10K maanden draaien óm de 10K maanden is niet waarvoor je dagelijks enthousiast je bed uit springt.

  Is het een mooie reis die je wilt maken? Meer tijd voor je familie? Een huis dat je wilt kopen voor je gezin? Financiële ruimte om mantelzorg of vrijwilligerswerk te doen?

 • Je krijgt een helder actieplan

  Een actieplan is één van de belangrijkste tools die je daarbij helpt. Het geeft focus, structuur, overzicht en vooral ook rust. Je weet namelijk precies wat je elke dag gaat doen om je doel te halen. Het is ook gelijk een stevige basis om goede zakelijke besluiten te nemen.

 • Actie, actie, actie!

  Elk moment van jouw kostbare werktijd besteed je aan acties die direct bijdragen aan het realiseren van jouw doel. Twijfelen en uitstellen is er dan niet meer bij. 's Middags klap je met een voldaan gevoel je laptop dicht. Is het niet langer 'of of' maar 'en en'. Bedrijfsgroei én tijd voor de dingen die écht belangrijk voor je zijn zoals me-time of je gezin.

Welk resultaat mag je verwachten?

 • Je kiest een aligned business doel voor de komende 90 dagen.
 • Je weet welke acties je dichter bij je doel brengen. 
 • Je hebt duidelijk plan met acties die je zelf kunt implementeren
 • Overzicht in je maandelijkse- en wekelijkse prioriteiten zodat je precies weet wat écht bijdraagt aan het halen van je doelen.
 • Rust in je hoofd omdat je weer overzicht hebt.
 • Je laat je niet langer leiden door de waan van de dag maar implementeert je acties gestructureerd

Kortom, je weet precies waarom het halen van je doel zo belangrijk voor je is en dankzij je actieplan verkwist je niet langer kostbare tijd maar kun je dagelijks gelijk aan de slag met dat wat écht bijdraagt aan het halen van je doel.

De investering voor de 90-dagen actieplan sessie is 250 euro excl. BTW.

Boek direct een 90-dagen actieplan sessie

BONUS

Handige PDF-gids voor een nulmeting en wekelijkse evaluatie t.w.v. 49 euro.

Als cadeau krijg je een overzichtelijke PDF-gids waar je een nulmeting kunt doen en je wekelijkse prioriteiten kunt invullen, De gids bevat ook wekelijkse evaluatie sheets. Zo zie je meteen waar je kunt optimaliseren voor nog beter resultaat. 

Als je het nu actie neemt:

 • Pak je de regie over je bedrijfsgroei.
 • Weet je welke acties je het snelst naar jouw doel brengt. 
 • Ervaar je meer ondernemersplezier omdat je niet langer het gevoel hebt hard te werken zonder vooruit te komen.
 • Zeg je gedag tegen de ondernemersratrace van ‘meer meer meer’ maar werk je vanuit focus, rust en overzicht. 

Als je nog even wacht:

 • Blijf je je afvragen hoe je door je business doelen realiseert zonder meer of harder te hoeven werken.
 • Staat je to-do lijstje nog steeds vol met ‘moetjes’. 
 • Werk je nog steeds veel te hard voor je omzet. 
 • Krijg je steeds minder plezier in het ondernemen omdat je geleefd wordt door de waan van de dag.

"Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden."

Ik had er een speurtocht op zitten naar de juiste volgende stap, via social media experts en business coaches die mij wilden leren hoe ik mijn bedrijf volledig anders moest gaan inrichten. Niets voelde kloppend.

Totdat jij met een paar simpele tips mij het gevoel gaf dat ik bij jou zou vinden wat ik zocht: Iemand die de grote lijnen helder ziet, die vanuit helikopterview vanaf de zijlijn stuurt, die projectmatig adviseert én die zowel analytisch als praktisch alles weet van social media.

Het resultaat van werken met Ilona was alles waar ik op hoopte. Ik beveel Ilona met liefde aan als business coach die adviseert, meedenkt en van alle markten thuis is. Als je graag met een actieve sidekick werkt moet je bij Ilona zijn. Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden. 

"Ilona zit vol goede ideeën om een organisatie te laten floreren en de doelgroep te bereiken"

Testimonial Janneke

Hi, ik ben Ilona

Business strateeg, marketeer en NLP Master

Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers te helpen de regie over hun bedrijfsgroei, en daarmee hun vrijheid, te pakken. Zodat ze het leven nu al écht kunnen beleven en niet hoeven te wachten tot ‘later’ of hun pensioen.

Zowel ambitieuze starters als ervaren ondernemers komen bij mij om een simpele strategie te bepalen waarmee ze hun zakelijke ambities kunnen realiseren op een manier die aligned is met hun kernwaarden en visie. Zo komt hun onderscheidende vermogen goed over op de doelgroep en is het ondernemen leuker.

En niet zonder succes! Zo won mijn klant ZAPFLER Craft Brewery dankzij mijn marketingstrategie meerdere keren de prestigieuze award voor “beste craft bier brouwerij” in Shanghai. En een andere klant zat voor de opening van een nieuwe locatie al helemaal vol. 

Sinds 2018 help ik ZZP’ers en MKB-bedrijven groeien. Als marketing & business strateeg begeleid ik ondernemers op het gebied van strategie, marketing en processen stroomlijnen.

Boek een actieplan sessie

Want zeg nou zelf, jij wilt toch ook dit soort appjes ontvangen?

Sneller meer klanten en meer omzet
Meer "ja's" op je offertes
Makkelijk klanten aantrekken

Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je met iemand werkt die een bewezen trackrecord heeft.

Snap ik, dus hierbij even een opscheplijstje:

 • Als marketing manager voor ZAPFLER Craft Beer Brewery ontwikkelde ik een slimme marketingstrategie waarmee we de klantbeleving verbeterden en klanten tot ambassadeurs maakten. Als kleine brouwerij in Shanghai wonnen we meerdere keren de ‘Shanghai Craft Beer Bar of the Year’ award.  
 • Een klant zat voor de opening van een nieuwe locatie al helemaal vol.
 • Een online ondernemer ging in één sessie van totaal vastgelopen naar 90% van het aanbod uitgewerkt, vertrouwen en een lanceerplan waarmee ze een top lancering heeft gedraaid.  
 • 56% van mijn klanten verlengt hun samenwerking met mij. 
 • Een klant zat er mentaal doorheen, het stroomde niet in haar bedrijf en ze maakte geen omzet. Na de eerste sessie trok ze binnen 2 dagen 8000 euro omzet aan.
 • Binnen 4 jaar mijn eigen business opgebouwd van niets naar een “semi-retired” business omdat ik vanaf het eerste jaar een deel van mijn winst investeer in vastgoed voor de verhuur.
 • Ik ben de enige business strateeg met een (MSc) Master in Business Administration in strategie en organisatie, Hogere Hotelschool (klantreis en klantbeleving), Customer Experience certificering, 8+ jaar ervaring als marketeer en gecertificeerd NLP Master Practitioner. 

Veelgestelde vragen

Ik ben starter, is dit ook voor mij?

Ja! Sterker nog, ik zou willen dat ik aan het begin van mijn ondernemerschap vanuit een actieplan werkte en iets minder vanuit flow. Dan had ik mijn doelen veel sneller gehaald en was ik niet lange tijd de ‘hardst werkende medewerker’ van mijn bedrijf geweest. 

Mijn bedrijf loopt al goed, is dit te basic voor mij?

Super! Als je voelt dat je bedrijf goed loopt. Je werkt vanuit een heldere strategie en precies weet wat je wekelijks gaat doen om je doelen te bereiken dan is dit niet de juiste sessie voor jou. 

 

Stuur me dan even een mailtje op ilona@ilonadielis.com. Dan denk ik persoonlijk met je mee wat voor support jou het beste helpt. 

Waarom heb ik eigenlijk een actieplan nodig?
Een actieplan geeft houvast. Het gaat verder dan het stellen van een doel zoals ’10k omzet uit 5 klanten die 2000 euro betalen voor mijn programma.’

Een actieplan geeft je een concreet overzicht van de stappen die je gaat zetten om je doel te halen. Je laat je niet langer leiden door de waan van de dag.

De kracht van een actieplan is dat je één keer ‘ja’ zegt en daarna heel veel ‘nee’. Nee, tegen alles wat je niet dichter bij je doel brengt. Via je actieplan krijg je namelijk helder hoe je snel en efficiënt bij je doel komt zonder je over de kop te werken. Welke acties wél bijdragen aan je succes.

Kortom: het zorgt ervoor dat je van chaos, overwhelm en afleiding door ideeën naar helderheid, overzicht en structuur gaat. Zodat je gefocuste actie richting je doel neemt.

"Ilona heeft me enorm geholpen in de groei van mijzelf als ondernemer"

“Ilona heeft me enorm geholpen in het groeien van mijn bedrijf. Maar belangrijker nog: in de groei van mijzelf als ondernemer. Daarvoor heb ik de bewuste keuze voor Ilona gemaakt: met haar NLP skills en achtergrond in strategische marketing was zij precies wie ik zocht. Ze is creatief, strategisch sterk én ziet overal kansen en mogelijkheden jou en je bedrijf en prikt zo door je heen. Daarnaast is Ilona ook prettig om mee samen te werken en is ze heel betrokken. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

Wil jij je business doelen halen zonder je over de kop te werken?