De gouden formule voor bedrijfsgroei​

De gouden formule voor bedrijfsgroei

Wil je je bedrijf laten groeien en zie je door de bomen het bos niet meer. Omdat de één zegt dat haar methode de enige methode is. En de ander juist zegt dat die methode niet meer werkt. Waardoor jij cirkeltjes in je hoofd blijft lopen en vervolgens geen stap dichter bij de vrijheid komt waarvoor je bent gaan ondernemen? 

Don’t worry Je bent niet de enige. 

Als strateeg kijk ik met een helicopterview naar bedrijven en hoe ze hun succes behaald hebben. De conclusie is simpel, alleen niet zo sellable als de schreeuwmarketing ‘van 0-10K maanden in 12 weken’ want het gaat om werken vanuit je kernwaarden en kijken wat werkt én wat werkt voor jou. De paradox is, dat dat je de meeste bedrijfsgroei vanuit plezier gaat opleveren.  

Dat is dus de GOLD formula voor bedrijfsgroei: 

  • Groeistrategie
  • Optimaliseren
  • Leiderschap pakken
  • Doorpakken

Dat is dus geen copy-paste strategie. Ik leer mijn klanten dus nog steeds niet mijn methode. Ik leer ze als ondernemer, strategischer naar hun bedrijf kijken. Een groeistrategie formuleren die past bij hen, hun doelen en hun klanten. Met hun kernwaarden als kompas, strategisch slimmer ondernemen én doorpakken helpt ze hun doelen te halen. Juist dat eerste stukje, vanuit je kernwaarden werken maakt hét verschil als je meer ondernemersplezier wilt ervaren. Omdat je dan doet wat belangrijk voor je is, waar je voldoening van krijgt en waar je plezier in hebt.

Veel van mijn klanten hebben al een prima omzet, het mag alleen meer. Dus we kijken ook naar waar we kunnen optimaliseren. Een belangrijk onderdeel van werken met mij is om te gaan monitoren en optimaliseren. Zodat je echt gaat ervaren wat werkt voor jou.

Leiderschap pakken: Waar zit je in het vliegtuig? Ben je de cockpit met de blik op de bestemming? De purser die zorgt dat de service voor de passagiers goed verloopt? Of ben je passagier en wacht je af tot je er ‘ineens’ bent?

Doorpakken gaat over in actie komen én blijven. Het kost zoveel energie om je elke dag weer af te vragen of je vandaag die éne taak gaat oppakken of het nog even voor je uit blijft schuiven. Door te doen ga je ontdekken wat werkt voor jou.

In onderstaande video vertel ik over de GOLD formula en: 

  • 2 belangrijke factoren voor succes.
  • Welke 2 bedrijven je eigenlijk zou moeten managen als je wilt groeien.
  • Waar je je tijd aan mag besteden als je snel(ler) wilt groeien met je bedrijf.
  • Drie manieren om deze week al meer klanten te maken.

Wil jij samen met mij analyseren waar je omzet laat liggen? Horen waar ik kansen voor je zie? Stuur dan een reply met bedrijfsscan. Je krijgt van mij een persoonlijke bedrijfsscan ter waarde van 125 euro.

Enne je weet.. Ondernemen is kansen zien én pakken. Dus claim jij die plek voor een bedrijfsscan? Stuur een DM op Instagram (@ilona.dielis) of mail naar ilona@ilonadielis.com

Scroll naar boven