Sales masterclass

Verkopen vanuit verbinding

Als je niet verkoopt, kun je je klanten ook niet helpen

Ook jij kunt goed worden in verkopen

Je denkt vast dat jij niet kunt verkopen. Niet is minder waar. Sterker nog, je bent de hele dag aan het verkopen. Iemand vragen om met je te gaan wandelen? Je verkoopt de wandeling. Voorstellen om vanavond pasta te eten? Je verkoopt je idee voor het avondeten. Een weekendje weg met je vriendinnen? Je verkoopt een prachtige ervaring.

Wat het voor je bedrijf anders maakt is dat het jouw aanbod is wat je verkoopt én je vraagt er geld voor. 

In de masterclass Vanuit verbinding verkopen leer je hoe ook jij het verkoopproces kunt omarmen. Hoe je verkopen zelfs leuk kunt gaan vinden en van elk gesprek een succes kunt maken. Ongeacht de uitkomst.

Business coach ilona

Vanuit verbinding verkopen

Een masterclass vol concrete tips en inzichten om te verkopen zonder ‘verkoperig’ te zijn en de gouden tips die je helpen van elk gesprek een succes te maken. 

Als ondernemer weet je dat sales een essentieel onderdeel is van een succesvol bedrijf. Toch vinden we het vaak een dingetje. Zo jammer! Als je het mij vraagt is verkopen vanuit verbinding juist super leuk en is elk gesprek een succes ongeacht de uitkomst. De nummer 1 reden daarvoor ontdek je in de masterclass. 

En laten we even eerlijk zijn. Sales is essentieel als je een leven vol vrijheid wilt. Want als je elke maand volledig in de paniek schiet omdat je niet genoeg omzet hebt om lekker van te leven is de vrijheid waar je van droomt waarschijnlijk ver te zoeken.

Ik geloof echt dat je verkopen leuk kunt gaan vinden. Dat het niet als ‘pusherig’ of ‘aansmeren’ hoeft te voelen. 

Hoe je dat doet leer je in deze masterclass. Een masterclass vol concrete tips en inzichten om meer plezier te ervaren tijdens het verkopen en van elk gepsrek een succes te maken. 

En dat is precies wat je gaat leren in deze masterclass. Een masterclass vol toepasbare tips en inzichten over je sales mindset, goede verkoopgesprekken voeren en NLP tips voor sales.

Meld je aan voor de wachtlijst

Je neemt je klant niet serieus als je je aanbod niet doet omdat je niet 'verkoperig' wilt zijn.

Business coach ilona

Het is voor jou als je dit herkent:

    • Je hebt moeite met verkopen omdat je niet ‘verkoperig’ wilt zijn.
    • Je krijgt veel bezwaren in je verkoopgesprekken.
    • Je hebt gedachten zoals ‘wie zit er nou op mij te wachten.’
    • Het zweet breekt je uit als je je aanbod moet doen. Dat je denkt “wat als ze me te duur vinden?”
    • Als je wilt leren hoe je goede verkoopgesprekken voert.

Bonus

Als je live meedoet aan de masterclass krijg je mijn sales template. Je hebt dan de exacte stappen die ik in een salesgesprek doorloop.

Vanuit verbinding verkopen heeft me al tienduizenden euro's omzet opgeleverd

Business coach lifestyle

Hi, ik ben Ilona

Business coach | marketeer | NLP coach 

Het is mijn missie om ambitieuze kennisondernemers te leren hoe ze een winstgevend bedrijf kunnen bouwen zonder harder te hoeven werken. 

Al van jongs af aan wilde ik ondernemen. In 2017 waagde ik de sprong en startte ik als marketeer en business consultant voor klanten in Nederland en China. Zo won mijn klant ZAPFLER craft bier brouwerij dankzij mijn marketingstrategie een prestigieuze award voor “beste craft bier brouwerij van Shanghai.” 

Zowel starters als ervaren ondernemers kwamen bij mij voor een goed aanbod, simpele strategie, meer structuur en mindset. Sinds 2020 coach ik kennisondernemers op die gebieden. 

Zelf vind ik sales super leuk. Ik groeide op in de supermarkt van mijn ouders waar het een sport was om de targets te halen. In Australië werkte ik als sales representative voor een fotografie studio en sleepte ik alle bonussen binnen. Eerste verkoop van de dag, moi. Eerste verkoop na de lunch, schuif die dollars maar naar mij. Meeste verkopen in een week, weer ik. Verkopen is niet ingewikkeld, je moet alleen even weten hoe het proces werkt, wat je kunt zeggen om je klant een goede keuze te laten maken en hoe je bezwaren wegneemt. 

Ik geloof dat ook jij kunt leren verkopen zonder verkoperig te zijn. 

Je hebt me overtuigd. Ik doe mee!

Wat anderen over werken met mij zeggen

Ik had er een speurtocht op zitten naar de juiste volgende stap, via social media experts en business coaches die mij wilden leren hoe ik mijn bedrijf volledig anders moest gaan inrichten. Niets voelde kloppend.

Totdat jij met een paar simpele tips mij het gevoel gaf dat ik bij jou zou vinden wat ik zocht: Iemand die de grote lijnen helder ziet, die vanuit helikopterview vanaf de zijlijn stuurt, die projectmatig adviseert én die zowel analytisch als praktisch alles weet van social media.

Het resultaat van werken met Ilona was alles waar ik op hoopte. Ik beveel Ilona met liefde aan als business coach die adviseert, meedenkt en van alle markten thuis is. Als je graag met een actieve sidekick werkt moet je bij Ilona zijn. Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden. 

Josje de Klerk coach
“Ik maakte begin dit jaar al een aantal stappen om meer aan mijn bedrijf te werken maar bleef vast lopen op een aantal stappen. Met de Explore sessie hoopte ik nog nét een extra stap te kunnen gaan maken.

Het was een heel prettig, interactief gesprek waarin Ilona goed aanvoelde waar mijn valkuilen zaten en mij daar bewust van maakte. Soms zit je er zelf zo dicht op dat je het even niet meer goed overzichtelijk hebt. Na de sessie kreeg ik een mail met een goede samenvatting van ons gesprek en de handvatten die we besproken hebben om mee aan de slag te gaan. Fijn om het op die manier nog een rustig terug te kunnen lezen. Ik pak hem er soms nog even bij om mezelf weer focus te geven. Deze eerste week al meteen de eerste stappen gezet met de tips en inzichten van Ilona!”

Als je nog wacht op een teken? Dan is dit je teken, kom je erbij?