Marketing Intensive

Een kortlopend traject om een deel van je marketing te optimaliseren

Een intensief, kortlopend traject om je marketing aan te pakken. In actie te komen en #movetheneedle stappen te zetten.

Je bedrijf loopt goed. Je voelt aan alles dat er meer uit te halen valt. Alleen word je ingehaald door je succes: meer klanten helpen betekent dat je het ook steeds drukker krijgt. 

Als je meer marketing zou doen, zou je ook meer leads en omzet aantrekken. Alleen laat dat nou net dé taak zijn die je naar morgen of volgende week schuift als het druk wordt want je klanten gaan voor. 

Veel van je taken zoals marketing zijn meer een ‘moetje’ dan dat je er plezier in hebt. Terwijl het contact met je volgers en content delen eerder juist veel voldoening gaf.  

Als je eerlijk bent doe je ook meer aan ‘losse flodder’ marketing dan dat je strategisch, met de juiste intentie #movetheneedle acties doet.

Je denkt regelmatig “oja, ik moet nog wat posten” of geeft een masterclass zonder follow-up. Dat bracht je waar je nu bent, alleen ‘what got you here, won’t get you there’.

Tijd om gericht met je marketing aan de slag te gaan om meer leads en omzet aan te trekken! Zodat de Bucket List Business lifestyle waar je ooit voor bent gaan ondernemen weer in zicht komt. 

Je zit alleen niet te wachten op een eindeloos traject met x calls, een online omgeving en allerlei opdrachten om in te leveren. Je wilt concreet en resultaatgericht aan de slag. Daar kun je wel een strategisch sparring partner en wat accountability bij gebruiken.

Staat je marketing al en heb je een klantreis? Dan is dit voor jou!

Het is voor jou als je al aan marketing doet, een (basis) klantreis hebt staan en benieuwd bent waar je kunt optimaliseren voor conversie of betere processen zodat je bedrijf soepeler loopt.

Vraagstukken waar we bijvoorbeeld mee aan de slag kunnen:

 • Waar heb je ‘gaten’ in je klantreis? Laat je omzet liggen? Waar lek je leads en liggen kansen?
 • Welke optimalisaties maken het grootste verschil?
 • Welke processen, zoals je onboardingsproces, kun je verbeteren zodat je bedrijf soepeler loopt?
 • Hoe kom je aan meer leads en klanten? Hoe vergroot je je bereik?
 • Hoe word je qua marketing minder afhankelijk van social media?
 • Hoe verbeter je de klantervaring zodat je meer tevreden klanten krijgt die jou helpen in je marketing?
 

Welk resultaat mag je verwachten?

Na de Marketing Intensive heb jij helder welke acties je dichter bij je doel brengen en heb je meer plezier in je marketing. Concreet betekent het:

 • Je hebt antwoord op je marketing vraagstukken over jouw thema.
 • Je hebt rust in je hoofd omdat je weer overzicht hebt.
 • Je hebt een helder plan met acties die je zelf kunt implementeren. 
 • Je weet waar je omzet laat liggen, waar je ‘gaten’ in je klantreis hebt en hoe je dit oplost. Je heb ook al actie ondernomen en concrete resultaten behaald zoals 10% van de lekken in je klantreis die 90% van je frustratie geeft opgelost. 
 • Vanzelfsprekend heb je ook weer een inspiratie boost om je bedrijf verder te laten groeien.

De investering voor de Marketing Intensive 750 euro excl. BTW.

Jaa! Dat wil ik!

Wat gaan we concreet doen? 

Ik help je je marketing te analyseren, ‘gaten’ in je marketing en je klantreis te spotten en de verbeteringen te prioriteren in een 90-dagen actieplan. Je gaat ingrijpende keuzes maken zodat je bedrijf verder kan groeien terwijl je dicht bij jezelf blijft. Vanzelfsprekend denken we goed na over de gevolgen van je keuzes en kijken of deze bij je kernwaarden en visie passen

 Het is een intensief, kortlopend traject van 2 sessies waarin we gericht aan de slag gaan met één focusgebied van je marketing. Je gaat tussen de sessies door gelijk implementeren voor maximaal resultaat.

Enneh, het gaat uiteindelijk om keuzes maken en in actie komen, dus dat gaan we doen!

 

Dit doen we in de sessies

 • Voor de eerste sessie ontvang je een vragenlijst zodat ik jou en je bedrijf zo goed mogelijk leer kennen. Jij stuurt me daarbij ook je vraagstukken en andere input zodat we ons beide goed kunnen voorbereiden.
 • Afhankelijk van het door jouw gekozen marketing thema gaan we aan de slag. Nou wil je vast weten wat we dan precies gaan doen, dus even als voorbeeld wanneer je kiest voor het analyseren en optimaliseren van je ‘klantreis en processen’: 
  • Sessie 1: We kijken strategisch naar de klantreis: in welk deel van je klantreis heb je ‘gaten’ en ‘lek’ je omzet? Welke acties #movetheneedle en kun je nu doorvoeren voor meer conversie?
  • Implementatie: Tussen de sessies door vul je zelf de 10% van je funnel ‘lekken’ die 90% van je problemen veroorzaken.  
  • Sessie 2: We gaan samen aan de slag met je nieuwe klantreis. Wat zijn je next steps? Waar ga je de komende tijd op focussen voor verdere optimalisatie en groei? 
 

Natuurlijk mag je tijdens de sessies al je vragen stellen over marketing en het laten groeien van je bedrijf.  

Je krijgt dus eigenlijk een Marketing & Business strateeg én accountability partner om #movetheneedle stappen te zetten in je marketing.

En nu? Welke ondernemer wil je zijn? De ondernemer die snel besluit, actie neemt en resultaten bereikt?

Of de ondernemer die nog even twijfelt, wacht en denkt 'eerst nog even dit voor ik...'

Als je het nu doet:

 • Pak je de regie over je bedrijfsgroei.
 • Weet je welke acties je het snelst naar jouw doel brengt. 
 • Ervaar je meer ondernemersplezier omdat je uit je kernwaarden werkt. 
 • Hoef je niet nog maanden te strugglen omdat je het zo druk hebt zonder dat je bedrijf echt verder groeit.

Als je nog even wacht:

 • Blijf je je afvragen hoe je door je omzetplateau breekt zonder meer te hoeven werken.
 • Staat je to-do lijstje nog steeds vol met ‘moetjes’. 
 • Werk je nog steeds veel te hard voor je omzet. 
 • Heb je steeds minder plezier in het ondernemen omdat je geleefd wordt door de waan van de dag.

"Tijdens de eerste sessie hadden we het aanbod al voor 90% uitgewerkt.

In m'n eentje was dat nooit gelukt, laat staan in dat tempo"

“Ik heb Ilona om hulp gevraagd omdat ik vastliep in mijn onderneming. Ik wilde graag een andere focus met mijn bedrijf, maar zag door alle bomen het bos niet meer.

Ilona stelde de perfecte vragen om tot een heel helder productaanbod te komen. Sterker nog: tijdens de eerste sessie hadden we het aanbod al voor 90% uitgewerkt. In mijn eentje was dat nooit gelukt, laat staan in dat tempo. Ik weet nu precies hoe mijn productaanbod eruit moet zien en hoe ik het ga lanceren. Ik ben super dankbaar voor Ilona’s hulp en zou haar aan iedereen aanraden die klaar is voor de volgende stap (en wellicht ook een nieuwe focus) maar die nog geen helder fundament heeft staan.”

"Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden."

Ik had er een speurtocht op zitten naar de juiste volgende stap, via social media experts en business coaches die mij wilden leren hoe ik mijn bedrijf volledig anders moest gaan inrichten. Niets voelde kloppend.

Totdat jij met een paar simpele tips mij het gevoel gaf dat ik bij jou zou vinden wat ik zocht: Iemand die de grote lijnen helder ziet, die vanuit helikopterview vanaf de zijlijn stuurt, die projectmatig adviseert én die zowel analytisch als praktisch alles weet van social media.

Het resultaat van werken met Ilona was alles waar ik op hoopte. Ik beveel Ilona met liefde aan als business coach die adviseert, meedenkt en van alle markten thuis is. Als je graag met een actieve sidekick werkt moet je bij Ilona zijn. Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden. 

"Ilona zit vol goede ideeën om een organisatie te laten floreren en de doelgroep te bereiken"

Testimonial Janneke

Hi, ik ben Ilona

Marketing & Business Strateeg en NLP Master coach

Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers te helpen de regie over hun bedrijfsgroei te pakken zodat ze nu al hun droomleven kunnen leven en niet hoeven te wachten tot hun pensioen.   

Zowel starters als ervaren ondernemers komen bij mij om een simpele business- of marketingstrategie te bepalen waarmee ze op hun eigen manier hun doelen kunnen halen. Altijd vanuit hun visie en kernwaarden zodat hun uniekheid goed overkomt op de doelgroep en de ondernemer plezier blijft houden in het ondernemersspel. 

En niet zonder succes! Zo won mijn klant ZAPFLER Craft Brewery dankzij mijn marketingstrategie meerdere keren de prestigieuze award voor “beste craft bier brouwerij” in Shanghai. En een andere klant zat voor de opening van een nieuwe locatie al helemaal vol. 

 

Sinds 2018 help ik ZZP’ers en MKB-bedrijven groeien. Als Marketing & Business strateeg begeleid ik ondernemers op het gebied van strategie, marketing en processen stroomlijnen.

Boek een Marketing Intensive

En zeg nou zelf, jij wilt toch ook dit soort appjes ontvangen?

Sneller meer klanten en meer omzet
Meer "ja's" op je offertes
Makkelijk klanten aantrekken

Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je met iemand werkt die een bewezen trackrecord heeft.

Snap ik, dus hierbij even een opscheplijstje:

 • Als marketing manager voor ZAPFLER Craft Beer Brewery ontwikkelde ik een slimme marketingstrategie waarmee we de klantbeleving verbeterden en klanten tot ambassadeurs maakten. Als kleine brouwerij in Shanghai wonnen we meerdere keren de ‘Shanghai Craft Beer Bar of the Year’ award.  
 • Een klant zat voor de opening van een nieuwe locatie al helemaal vol.
 • Een online ondernemer ging in één sessie van totaal vastgelopen naar 90% van het aanbod uitgewerkt, vertrouwen en een lanceerplan waarmee ze een top lancering heeft gedraaid.  
 • 56% van mijn klanten verlengt hun samenwerking met mij. 
 • Een klant zat er mentaal doorheen, het stroomde niet in haar bedrijf en ze maakte geen omzet. Na de eerste sessie trok ze binnen 2 dagen 8000 euro omzet aan.
 • Binnen 4 jaar mijn eigen business opgebouwd van niets naar een “semi-retired” business omdat ik vanaf het eerste jaar een deel van mijn winst investeer in vastgoed voor de verhuur.
 • Ik ben de enige business strateeg met een (MSc) Master in Business Administration in strategie en organisatie, Hogere Hotelschool (klantreis en klantbeleving), Customer Experience certificering, 8+ jaar ervaring als marketeer en gecertificeerd NLP Master Practitioner. 

"Ilona heeft me enorm geholpen in de groei van mijzelf als ondernemer"

“Ilona heeft me enorm geholpen in het groeien van mijn bedrijf. Maar belangrijker nog: in de groei van mijzelf als ondernemer. Daarvoor heb ik de bewuste keuze voor Ilona gemaakt: met haar NLP skills en achtergrond in strategische marketing was zij precies wie ik zocht. Ze is creatief, strategisch sterk én ziet overal kansen en mogelijkheden jou en je bedrijf en prikt zo door je heen. Daarnaast is Ilona ook prettig om mee samen te werken en is ze heel betrokken. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

FAQ

M'n bedrijf en marketing lopen prima, is dit dan ook voor mij?

Yes! Als je voelt dat er meer uit je bedrijf te halen valt en het nu nog niet zo soepel loopt als je zou willen of een sparring partner mist die strategisch én praktisch met je meedenkt dan is dit voor jou. 

Hoe lang duurt de intensive

De intensive duurt tussen de 1-4 weken afhankelijk van jouw agenda. We bepalen samen wat voor jou een goede frequentie is voor de sessies zodat je voldoende tijd hebt voor de implementatie. 

Kan ik het niet beter nog even zelf proberen?

Tuurlijk, dat kan! De vraag is alleen wil je dat. Wil je je bedrijf vanuit de medewerkers rol runnen of pak je de CEO rol? Maak je keuzes op basis van je huidige bedrijf en omzet of vanuit de stip op de horizon waar je naartoe werkt? Als je je bedrijf runt als CEO kijk je bij investeringen wat het je oplevert in tijd, rust in je hoofd en of het je helpt sneller je doel te bereiken. Ik denk van wel 😉

Wil jij je marketing nu eindelijk eens écht aanpakken?