Hi, ik ben Ilona

Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers te helpen de regie over hun bedrijfsgroei te pakken zodat ze nu al hun droomleven kunnen leven en niet hoeven te wachten tot hun pensioen. Je bedrijf kun je inzetten als middel om je droomleven nu al te leven. Om dat te bereiken heb je een goede klantreis, fantastische klantbeleving en gestroomlijnde processen nodig. Dat is dus ook precies waarvoor ondernemers bij mij komen. 

Mijn klanten gaan vanuit hun kernwaarden een 5-star klantbeleving en klantreis implementeren. Dankzij de gestroomlijnde processen gaan ze ook eindelijk de vrijheid te ervaren waarvoor ze zijn gaan ondernemen. Vanuit rust en plezier bouwen ze een winstgevender bedrijf, met meer tevreden klanten én spelen ze zichzelf vrij om ook ‘aan’ hun bedrijf te werken.

En met succes! Zo won een klant dankzij mijn marketingstrategie meerdere keren een award voor hun bedrijf en een andere klant zat al voor de opening 100% vol. 

Ik geloof 100% dat vanuit je kernwaarden focussen op het neerzetten van een 5-star klantbeleving en klantreis terwijl je ook de processen in je bedrijf stroomlijnt voor meer omzet, meer tevreden klanten én meer tijd om ‘aan’ je bedrijf te werken.