Jij ging naar Helemaal Loesoe en mag daarom gratis meedoen aan de masterclass. Vul onderstaand formulier in dan ontvang je gelijk de masterclass link en na de masterclass de opname die 48 uur beschikbaar is voor jou.

Live masterclass op maandag 12 februari van 9-10 uur via Zoom

Na de masterclass weet je:

  • Waarom het strategisch slim is om op klantretentie te focussen
    Vaak ligt de focus op het aantrekken van nieuwe klanten. Daarmee laten veel ondernemers omzet liggen. Maar jij niet! Want na deze masterclass weet je hoe je klanten boeit, bindt en behoudt. 
  • Praktische voorbeelden om direct te implementeren
  • 5 praktische toepassingen van klantretentie die je gelijk zelf kunt implementeren. 
  • De nummer 1 reden waarom je nu nog niet een converterende klantreis met klantretentie hebt en daarmee veel omzet (en vrijheid) door je vingers laat glippen.

De masterclass is live dus je kunt gelijk je vragen stellen voor persoonlijke tips

Hi, ik ben Ilona

MSc Business Strateeg, marketeer en gecertificeerd coach. 

Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers te helpen de regie over hun bedrijfsgroei, en daarmee hun vrijheid, te pakken. Zodat ze het leven nu al écht kunnen beleven en niet hoeven te wachten tot ‘later’ of hun pensioen.

Zowel ambitieuze starters als ervaren ondernemers komen bij mij om een simpele strategie te bepalen waarmee ze hun zakelijke ambities kunnen realiseren op een manier die aligned is met hun kernwaarden en visie. Zo komt hun onderscheidende vermogen goed over op de doelgroep en is het ondernemen leuker.

En niet zonder succes! Zo won mijn klant ZAPFLER Craft Brewery dankzij mijn marketingstrategie meerdere keren de prestigieuze award voor “beste craft bier brouwerij” in Shanghai. En een andere klant zat voor de opening van een nieuwe locatie al helemaal vol. 

Wat anderen over werken met mij zeggen

Schrijf je in voor de masterclass