Busy Business Reset

In de business reset breng je de FUN terug in je business fundament voor voldoening op alle vlakken: financieel, plezier en energie

De Busy Business Reset om de FUN terug te brengen in je business fundament terwijl je vol focus je bedrijf laat groeien​

Je bedrijf loopt goed. Je voelt aan alles dat er meer uit te halen valt. Alleen word je ingehaald door je succes. Meer klanten helpen betekent dat je het ook steeds drukker krijgt. Je omzet stijgt maar je begint minder plezier te krijgen. Je wilt je bedrijf laten groeien maar niet ten koste van je privé-leven en mentale rust.

Veel van je taken zoals zijn meer een ‘moetje’ geworden dan dat je er plezier in hebt. De voldoening die je de eerder ervaarde voel je steeds minder. 

Je wilt je bedrijf laten groeien maar als je eerlijk bent heb je geen tijd om uit te zoomen en strategisch naar je bedrijf te kijken. Het ‘aan’ je bedrijf werken schiet er vaak bij in. Je bent vooral bezig met je klanten helpen en leeft in de waan van de dag. 

Tijd dus voor een Busy Business Reset!

Zodat je het plezier in het ondernemen (her)vindt en je vanuit een fundament dat past bij jou, je visie en kernwaarden kan focussen op bedrijfsgroei. 

Je zit alleen niet te wachten op een eindeloos traject met x calls, een online omgeving en allerlei opdrachten om in te leveren. 

Een intensief, kortlopend traject om in actie te komen en #movetheneedle stappen te zetten

In de Busy Business Reset analyseren we waar je nu staat, bepalen we je strategische doelen, maken we een 90-dagen actie plan en ga je gelijk implementeren voor maximaal resultaat. 

Het is een intensief, kortlopend traject van 2 sessies waarin we gericht aan de slag gaan met het strak trekken van je business fundament en zorgen we ervoor dat het weer past bij jou en jouw droomlevenZo krijg je weer rust in je hoofd, overzicht, een helder actieplan en ben je al begonnen met implementeren. Kortom, je gaat van ‘weten’ naar ‘doen.’

Ik help je strategisch keuzes te maken die passen bij jou, je visie en je kernwaarden. We maken een helder actieplan zodat je weet wat je nu het beste kunt doen om je business te resetten en momentum te creëren.

Welk resultaat mag je verwachten?

Na de Busy Business Reset heb jij helder welke acties je dichter bij je doel brengen en heb je meer plezier in je marketing. Concreet betekent het:
 • Je hebt antwoord op je business vraagstukken over jouw thema.
 • Je hebt rust in je hoofd omdat je weer overzicht hebt.
 • Je hebt een helder plan met acties die je zelf kunt implementeren. 
 • Je hebt je business fundament strak getrokken, weet waar je de komende 90 dagen vanuit rust en overzicht op gaat focussen en bent begonnen met implementeren.  
 • Je weet precies waar je energie en tijd ‘lekt’ en al actie ondernomen om de 10% van de lekken die 90% van je frustratie geeft op te lossen.  
 • Vanzelfsprekend heb je ook weer een inspiratie boost om je bedrijf verder te laten groeien.

De investering voor de Busy Business Reset is 750 euro excl. BTW.

Jaa! Dat wil ik!

Wat gaan we concreet doen? 

Ik help je je business fundament te analyseren, ‘gaten’ in je fundament te signaleren en de verbeteringen te prioriteren in een 90-dagen actieplan

Je gaat ingrijpende keuzes maken zodat je bedrijf verder kan groeien terwijl je dicht bij jezelf blijft. Vanzelfsprekend denken we goed na over de gevolgen van je keuzes en kijken of deze bij je kernwaarden en visie passen

Enneh, het gaat uiteindelijk om keuzes maken en in actie komen, dus dat gaan we doen!

Business FUNdament

We scherpen je business fundament aan: van waar je voor staat tot je ideale klant en productaanbod.

 Vraagstukken waar we o.a. mee aan de slag gaan:

 • Past je ideale klant nog bij je of ben je die ontgroeid?
 • Is je productaanbod logisch opgebouwd?
 • Past het echt bij jou, je visie en je kernwaarden
 

Vanzelfsprekend is de Busy Business Reset op maat gemaakt en kun je ook je eigen vraagstuk op het gebied van business strategie en marketing inbrengen. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken als:

 • Hoe kom je aan meer leads en klanten? Hoe vergroot je je bereik?
 • Hoe word je qua marketing minder afhankelijk van social media?
 • Hoe verbeter je de klantervaring zodat je meer tevreden klanten?

Bij alles werken we toe naar dit resultaat: Het plezier in het ondernemen (her)vinden terwijl je je bedrijf laat groeien. 

Werkwijze

Voor de eerste sessie ontvang je een vragenlijst zodat ik jou en je bedrijf zo goed mogelijk leer kennen. Jij stuurt me daarbij ook je vraagstukken en andere input zodat we ons beide goed kunnen voorbereiden.

Afhankelijk van je gekozen thema gaan we in de sessies aan de slag met:

 • Sessie 1:
  • In de eerste sessie kijken we naar waarom je ook alweer bent gaan ondernemen, waarom je doet wat je doet en voor wie je dat het liefste doet. Kortom, terug naar de basis: wat is je visie, wat zijn je kernwaarden en we kijken strategisch naar je ideale klant en productaanbod. Kloppen die nog bij je visie? Brengt het plezier? Is dit het meest waardevolle aanbod voor je klanten? Waar is ruimte voor optimalisatie?
 • Implementatie:
  • Tussen de sessies door ga je zelf aan de slag met het doorvoeren van de wijzigingen en optimalisaties. 
 • Sessie 2:
  • We gaan aan de slag met je nieuwe business fundament. Wat zijn je next steps? Waar ga je de komende tijd op focussen? Dit zetten we in een handig 90-dagen plan zodat je precies weet wat je de komende tijd kunt doen zodat je blijft focussen op optimalisatie en groei. 

Natuurlijk mag je tijdens de sessies al je vragen stellen over marketing en het laten groeien van je bedrijf. 

Je krijgt dus eigenlijk een Marketing & Business strateeg én accountability partner om #movetheneedle stappen te zetten in je marketing.

En nu? Welke ondernemer wil je zijn? De ondernemer die snel besluit, actie neemt en resultaten bereikt?

Of de ondernemer die nog even twijfelt, wacht en denkt 'eerst nog even dit voor ik...'

Als je het nu doet:

 • Pak je de regie over je bedrijfsgroei.
 • Weet je welke acties je het snelst naar jouw doel brengt. 
 • Ervaar je meer ondernemersplezier omdat je uit je kernwaarden werkt. 
 • Hoef je niet nog maanden te strugglen omdat je het zo druk hebt zonder dat je bedrijf echt verder groeit.

Als je nog even wacht:

 • Blijf je je afvragen hoe je door je omzetplateau breekt zonder meer te hoeven werken.
 • Staat je to-do lijstje nog steeds vol met ‘moetjes’. 
 • Werk je nog steeds veel te hard voor je omzet. 
 • Heb je steeds minder plezier in het ondernemen omdat je geleefd wordt door de waan van de dag.

"Tijdens de eerste sessie hadden we het aanbod al voor 90% uitgewerkt.

In m'n eentje was dat nooit gelukt, laat staan in dat tempo"

“Ik heb Ilona om hulp gevraagd omdat ik vastliep in mijn onderneming. Ik wilde graag een andere focus met mijn bedrijf, maar zag door alle bomen het bos niet meer.

Ilona stelde de perfecte vragen om tot een heel helder productaanbod te komen. Sterker nog: tijdens de eerste sessie hadden we het aanbod al voor 90% uitgewerkt. In mijn eentje was dat nooit gelukt, laat staan in dat tempo. Ik weet nu precies hoe mijn productaanbod eruit moet zien en hoe ik het ga lanceren. Ik ben super dankbaar voor Ilona’s hulp en zou haar aan iedereen aanraden die klaar is voor de volgende stap (en wellicht ook een nieuwe focus) maar die nog geen helder fundament heeft staan.”

"Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden."

Ik had er een speurtocht op zitten naar de juiste volgende stap, via social media experts en business coaches die mij wilden leren hoe ik mijn bedrijf volledig anders moest gaan inrichten. Niets voelde kloppend.

Totdat jij met een paar simpele tips mij het gevoel gaf dat ik bij jou zou vinden wat ik zocht: Iemand die de grote lijnen helder ziet, die vanuit helikopterview vanaf de zijlijn stuurt, die projectmatig adviseert én die zowel analytisch als praktisch alles weet van social media.

Het resultaat van werken met Ilona was alles waar ik op hoopte. Ik beveel Ilona met liefde aan als business coach die adviseert, meedenkt en van alle markten thuis is. Als je graag met een actieve sidekick werkt moet je bij Ilona zijn. Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden. 

"Ilona zit vol goede ideeën om een organisatie te laten floreren en de doelgroep te bereiken"

Testimonial Janneke

Hi, ik ben Ilona

Marketing & Business Strateeg en NLP Master Practitioner

Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers te helpen de regie over hun bedrijfsgroei te pakken zodat ze nu al hun droomleven kunnen leven en niet hoeven te wachten tot hun pensioen.   

Zowel starters als ervaren ondernemers komen bij mij om een simpele business- of marketingstrategie te bepalen waarmee ze op hun eigen manier hun doelen kunnen halen. Altijd vanuit hun visie en kernwaarden zodat hun uniekheid goed overkomt op de doelgroep en de ondernemer plezier blijft houden in het ondernemersspel. 

En niet zonder succes! Zo won mijn klant ZAPFLER Craft Brewery dankzij mijn marketingstrategie meerdere keren de prestigieuze award voor “beste craft bier brouwerij” in Shanghai. En een andere klant zat voor de opening van een nieuwe locatie al helemaal vol. 

 

Sinds 2018 help ik ZZP’ers en MKB-bedrijven groeien. Als Marketing & Business strateeg begeleid ik ondernemers op het gebied van strategie, marketing en processen stroomlijnen.

Boek een sessie

En zeg nou zelf, jij wilt toch ook dit soort appjes ontvangen?

Sneller meer klanten en meer omzet
Meer "ja's" op je offertes
Makkelijk klanten aantrekken

Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je met iemand werkt die een bewezen trackrecord heeft.

Snap ik, dus hierbij even een opscheplijstje:

 • Als marketing manager voor ZAPFLER Craft Beer Brewery ontwikkelde ik een slimme marketingstrategie waarmee we de klantbeleving verbeterden en klanten tot ambassadeurs maakten. Als kleine brouwerij in Shanghai wonnen we meerdere keren de ‘Shanghai Craft Beer Bar of the Year’ award.  
 • Een klant zat voor de opening van een nieuwe locatie al helemaal vol.
 • Een online ondernemer ging in één sessie van totaal vastgelopen naar 90% van het aanbod uitgewerkt, vertrouwen en een lanceerplan waarmee ze een top lancering heeft gedraaid.  
 • 56% van mijn klanten verlengt hun samenwerking met mij. 
 • Een klant zat er mentaal doorheen, het stroomde niet in haar bedrijf en ze maakte geen omzet. Na de eerste sessie trok ze binnen 2 dagen 8000 euro omzet aan.
 • Binnen 4 jaar mijn eigen business opgebouwd van niets naar een “semi-retired” business omdat ik vanaf het eerste jaar een deel van mijn winst investeer in vastgoed voor de verhuur.
 • Ik ben de enige business strateeg met een (MSc) Master in Business Administration in strategie en organisatie, Hogere Hotelschool (klantreis en klantbeleving), Customer Experience certificering, 8+ jaar ervaring als marketeer en gecertificeerd NLP Master Practitioner. 

"Ilona heeft me enorm geholpen in de groei van mijzelf als ondernemer"

“Ilona heeft me enorm geholpen in het groeien van mijn bedrijf. Maar belangrijker nog: in de groei van mijzelf als ondernemer. Daarvoor heb ik de bewuste keuze voor Ilona gemaakt: met haar NLP skills en achtergrond in strategische marketing was zij precies wie ik zocht. Ze is creatief, strategisch sterk én ziet overal kansen en mogelijkheden jou en je bedrijf en prikt zo door je heen. Daarnaast is Ilona ook prettig om mee samen te werken en is ze heel betrokken. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

FAQ

Ik heb het druk, waarom zou ik er dan tijd voor vrijmaken?

Als je tevreden bent met hoe het nu gaat is de Busy Busines Reset niks voor jou.

Als je een (omzet)plafond bereikt hebt, er niet voldoende uren in je dag zitten of je minder plezier ervaart tijdens het runnen van je bedrijf. Dan is dit voor jou! 

Zeker als je je niet langer wilt laten beperken in je bedrijfsgroei en geen geld wilt mislopen.

M'n bedrijf en marketing lopen prima, is dit dan ook voor mij?

Yes! Als je voelt dat er meer uit je bedrijf en marketing te halen valt maar niet zo goed weet waar te beginnen of een sparring partner mist die strategisch en praktisch met je meedenkt dan is dit voor jou. 

Hoe lang duurt de intensive

De intensive duurt tussen de 1 en 4 weken. We bepalen samen wat voor jou een goede frequentie is voor de sessies zodat je voldoende tijd hebt voor de implementatie. 

Kan ik het niet beter nog even zelf proberen?

Tuurlijk, dat kan! De vraag is alleen wil je dat. Wil je je bedrijf vanuit de medewerkers rol runnen of pak je de CEO rol? Maak je keuzes op basis van je huidige bedrijf en omzet of vanuit de stip op de horizon waar je naartoe werkt? Als je je bedrijf runt als CEO kijk je bij investeringen wat het je oplevert in tijd, rust in je hoofd en of het je helpt sneller je doel te bereiken. Ik denk van wel 😉

Wil jij je marketing nu eindelijk eens écht aanpakken?