Business Consult

Met laserfocus, oplossingsgericht strategisch aan de slag met je business vraagstuk

Heb je een specifiek business vraagstuk dat je snel wilt aanpakken zonder het gedoe van een ‘volledige transformatie’ of uitgebreid programma met talloze gesprekken? Geen poespas maar direct aan de slag.

Dan is een business consult wat voor jou!

Zo werkt een business consult

Vanuit laserfocus, met een frisse blik kijk ik strategisch met je mee naar jouw business vraagstuk. Samen identificeren we mogelijke oplossingen en help ik je bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het bepalen van je strategische next steps. Zoals bij alles wat ik doe: vanuit e visie, kernwaarden én bedrijfsdoelen. 

Zo blijf je niet hangen in overanalyseren, twijfelen en denken ‘wat is nou slim om te doen?’. Na het consult heb je namelijk helder wat de mogelijke oplossingen zijn, heb je een besluit genomen en weet je de strategische next steps die je zelf kunt implementeren. 

Het business consult duurt een uur en is ontworpen om één vraagstuk te behandelen. De investering is 125 euro excl. BTW.

Weet je genoeg? Let's go!

"Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden."

Ik had er een speurtocht op zitten naar de juiste volgende stap, via social media experts en business coaches die mij wilden leren hoe ik mijn bedrijf volledig anders moest gaan inrichten. Niets voelde kloppend.

Totdat jij met een paar simpele tips mij het gevoel gaf dat ik bij jou zou vinden wat ik zocht: Iemand die de grote lijnen helder ziet, die vanuit helikopterview vanaf de zijlijn stuurt, die projectmatig adviseert én die zowel analytisch als praktisch alles weet van social media.

Het resultaat van werken met Ilona was alles waar ik op hoopte. Ik beveel Ilona met liefde aan als business coach die adviseert, meedenkt en van alle markten thuis is. Als je graag met een actieve sidekick werkt moet je bij Ilona zijn. Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden. 

"Ilona zit vol goede ideeën om een organisatie te laten floreren en de doelgroep te bereiken"

Testimonial Janneke

Boek een business consult