Gaan voor groei

Stap uit de ondernemers ratrace en ga met je kernwaarden als kompas op weg naar een succesvol(ler) bedrijf

Jaa! Dat wil ik!

Slimmer werken in plaats van harder.
Met meer focus, structuur en een simpele strategie.
Zodat je met meer plezier, voldoening en vanuit vertrouwen gaat ondernemen.

Je bent gaan ondernemen voor de vrijheid,
alleen die vrijheid is inmiddels ver te zoeken.

Je voelt je overweldigd door alles wat je moet doen

Je bedrijf loopt prima. Het mag alleen meer. Je bruist van de business ideeën. Hoe maak je daar slimme keuzes in? Je hebt het al zo druk. Je to-do lijstje lijkt op magische wijze te groeien. Je werkt je een slag in de rondte en de vrijheid waarvoor je bent gaan ondernemen is ver te zoeken.

Ondertussen heb je al genoeg online trainingen en gratis dingen gedaan om te weten dat dat je niet helpt aan meer rust in je hoofd, meer omzet en de vrijheid waarvoor je bent gaan ondernemen. Zodat je locatie onafhankelijk bent en kunt werken waar en wanneer je wilt.

Je droomt groots

Jouw bedrijf is je passie. Het liefst groei je naar 10k omzet per maand of meer.

Je hebt een eigen aanbod of wilt daar op korte termijn mee starten. Je verkoopt kennis, begeleiding of coacht je klanten. Zo draag je bij aan een beter leven van je klant én verdien je er zelf prima mee. 

Toch verlang je naar meer. Meer omzet en vooral meer plezier in het ondernemen en vrijheid. Met eventueel (deels) passief inkomen zodat je meer kunt verdienen terwijl je minder werkt. 

Het voelt alsof je erg moet leuren met je aanbod,
hoe kom je nou aan meer klanten?

Herken je dit?

  • Het werk voor je klanten kost je ook altijd meer tijd dan je had verwacht. Je wilt het immers goed doen. Als je het uitrekent kom je op een uurtarief van onder de 50 euro. Weg vrijheid!
  • Je werkt hard en veel én toch lukt het niet om lekker van je bedrijf te leven. Als je op Instagram om je heen kijkt zakt de moed je in je schoenen. De ene ‘10K maanden’ post na de andere komt voorbij. Terwijl jij zit te zwoegen.
  • Je voelt je overweldigd door alles wat kan en wat je nog moet doen. Je werkt vooral ‘in’ je bedrijf dan ‘aan’ je bedrijf.
  • Je mist overzicht, focus en structuur.

Van tired naar semi-retired
omdat je elke dag een vakantiegevoel hebt

Je voelt dat je huidige diensten niet meer helemaal bij je passen

  • Je bent van de generatie die bewust niet tot hun pensioen willen werken. Je wilt je bedrijf zo inrichten dat het je de mogelijkheid geeft om je droomleven nu al te leven. Om in het hier en nu te genieten terwijl je een goed inkomen genereert met je bedrijf. 
  • Je droomt van een bedrijf dat je de vrijheid geeft om te werken waar en wanneer je wilt. Vanuit je huis, een gezellig café om de hoek of een tijdje in het buitenland.
  • Je voelt dat er veel meer uit je bedrijf te halen valt. Alleen, waar begin je?
  • Je wilt een bedrijf dat simpel is ingericht en met meer structuur zodat je overzicht krijgt en tijd over houdt.
  • Je wilt je bedrijf laten groeien. Je wilt zo graag helpen! Alleen hoe krijg je nou klanten?? Wat moet je nou als eerste doen? 

Terwijl jij het nog even zelf probeert,
helpt iemand anders je klanten

Je hoeft het niet alleen te doen

Tuurlijk, je kunt het nog wel even zelf proberen. De vraag is alleen wat het je kost. En dan niet in geld. Vooral in tijd, energie en vrijheid. Gratis masterclasses volgen, een online training volgen en op Instagram scrollen. Als blijft doen wat je nu doet, hoe kun je dan een ander resultaat verwachten?

Hoe zou het voor je zijn als we samen gaan werken? Als je 4 maanden een direct lijntje hebt met mij. Naast 10 uur business coaching krijg je ook toegang tot m’n online leeromgeving. Daar staat alle ondernemerskennis in die ik de afgelopen jaren heb opgedaan.

Wat misschien nog het meest waardevol is is het contact tussen onze sessies door. Of je nou even wilt overleggen of hulp kunt gebruiken, ik sta voor je klaar. Even een keuze bespreken, prioriteiten bepalen of een post nakijken. Daarmee hoef je niet te wachten tot de volgende sessie!

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?

Je ondernemersmindset

Je ontdekt welke rollen je in je bedrijf hebt en hoe je vanuit de ondernemersmindset werkt.

Je droomleven

Je bent gaan ondernemen voor de vrijheid. Om op je eigen voorwaarden te leven. Alleen hoe ziet je droomleven eruit?

Jij 

Jij bent de basis van je bedrijf. Waar sta je voor? Onder welke voorwaarden presteer jij het beste?

Je visie en verhaal

Je visie en verhaal helpen je onderscheidend te zijn van anderen. Welke grote verandering wil jij in de wereld zien?

Ideale klant

Je helpt het liefste ‘iedereen.’ Je kunt ook zoveel mensen helpen. Handig is het niet. Wat wel slim is leer je hier.

Je klantbelofte

Je klanten komen bij jou voor een resultaat. Wat is het concrete resultaat van werken met jou? 

Product aanbod 

Je ontwikkelt een fantastisch aanbod waar je klant écht blij van wordt. Een aanbod dat past bij jou en je ideale klant.

Prijzen en omzet doelen

Wat is je vrijheidsgetal? Hoeveel omzet en winst heb je eigenlijk echt nodig voor je droomleven? 

Dit mag je verwachten na onze samenwerking

Het fundament van je bedrijf staat

Je weet precies hoe je een winstgevend bedrijf kunt runnen en laten groeien. Je gaat ondernemen vanuit zelfleiderschap, met een heldere strategie, een sterk aanbod en meer structuur waardoor je slimmer werkt en meer bereikt in minder tijd. Tada, vrijheid!

Ondernemen op je eigen manier

Het mooie is, met de kennis uit de online leeromgeving en onze sessies samen ga je ondernemen op je eigen voorwaarden. Vanuit leiderschap. Je werkt met focus en plezier en weet hoe je je bedrijf nog verder kunt laten groeien. 

Onze 4 maanden samen is pas het begin!

Je bent gaan denken en doen als een ondernemer. Je kunt nu zelf verder bouwen aan een bedrijf dat je nog meer vrijheid geeft. Waar je goed van kunt leven en waardoor je eindelijk de rust en vrijheid ervaart waarvoor je bent gaan ondernemen. 

Goed om te weten...

Mijn coachingsstijl is een mix van business coaching, advies en mindset coaching (NLP). Want een succesvol bedrijf ontstaat vanuit het in balans brengen van deze elementen: goede strategie, zelfleiderschap (o.a. focus, mindset en energie) en actie.  

Hoe Danielle werken met mij omschrijft

"Ik heb een product waar ik echt voor sta en trots op ben"

“Ik wilde graag werken aan mijn ideale klant en een goed aanbod wat bij mij en natuurlijk mijn ideale klant past. 

Ik heb erg graag met Ilona gewerkt. Ilona is zeer behulpzaam, creatief en verfrissendWaar andere coaches je alleen maar een richting induwen durft Ilona met je mee te denken en geeft ze zelf ook fijne oplossingen. Ik heb nu een product waar ik echt voor sta en trots op ben. Dat in een periode van 3 maanden!

Ik vind je een top coach en het was een genoegen met je te samenwerken.” 

Even praktisch

Wat gaan we in die 4 maanden doen?

In 4 maanden bouwen we het fundament van je bedrijf en ga jij meer ondernemen op jouw voorwaarden. Zodat je kunt ondernemen vanuit zelfleiderschap, met een heldere strategie, een sterk aanbod en meer structuur waardoor je slimmer werkt en meer doet in minder tijd. 

Online modules
In de online modules vind je de kennis die je nodig hebt om je business fundament te bouwen of aan te scherpen voor groei.
Kick-off
In de kick-off bespreken we je doelen voor het programma. Je bedrijf laten groeien, bepaalde doelen realiseren of juist je business fundament verstevigen.
Om de week een coach call
In de groeisessies bespreken we je prioriteiten en gaan we aan de slag met je mindset. Zo blijf je gaan voor groei!
Actieplan na elke sessie
Een helder overzicht van de actiepunten zodat je precies weet welke stappen je te zetten hebt en focus houdt.
Online support
Vastlopen is er niet meer bij want tussendoor kun je al je vragen stellen of twijfels bespreken.
Feedback
Je krijgt persoonlijke feedback op je opdrachten en kunt je documenten zoals een salespage laten nakijken.

€600 excl. BTW per maand
(Korting bij betaling in één termijn)

Nog even over mij

In 2013 gebeurde er iets waardoor mijn leven in één klap op z’n kop stond en waardoor ik mijn missie ontdekte.

Mijn moeder overleed op haar 53e . Ze leefde haar lievelingsleven en had nog veel dromen. Toch werd ‘ooit’ helaas ‘nooit.’ Ik geloof dat ondernemen de key is naar een leven vol vrijheid. Mijn moeders motto “het leven is beleven” is nu mijn motto. En dat gaat natuurlijk niet als je altijd aan het werk bent. Ik stopte dus met ‘uurtje-factuurtje’

Hi, ik ben Ilona

Business coach | marketeer | NLP coach 

Het is mijn missie om ambitieuze kennisondernemers te leren hoe ze een winstgevend bedrijf kunnen bouwen zonder harder te hoeven werken. 

Al van jongs af aan wilde ik ondernemen. In 2017 waagde ik de sprong en startte ik als marketeer en business consultant voor klanten in Nederland en China. Zo won mijn klant ZAPFLER craft bier brouwerij dankzij mijn marketingstrategie een prestigieuze award voor “beste craft bier brouwerij van Shanghai.” 

Zowel starters als ervaren ondernemers kwamen bij mij voor een goed aanbod, simpele strategie, meer structuur en mindset. Sinds 2020 coach ik kennisondernemers op die gebieden. 

Zelf ben ik ook ondernemer dus herken ik de struggles waar je doorheen gaat echt. Ook ik had in het begin moeite om alle ballen in de lucht te houden en niet overweldigd te raken. 

Tot ik het genoeg vond en besloot mijn bedrijf te herstructureren volgens de principes en strategieën die ik leerde als ondernemer en vanuit m’n studie MSc bedrijfskunde: strategie en organisatie.

Ik geloof dat je je bedrijf zo kunt structureren dat het bij jouw lievelingsleven past. Zodat je nu al tijd hebt voor toffe ervaringen en niet hoeft te wachten tot ‘later.’ 

Hoe Benthe werken met mij ervaart

"Ilona stelde de perfecte vragen om tot een heel helder productaanbod te komen"

“Ik heb Ilona om hulp gevraagd omdat ik vastliep in mijn onderneming. Ik wilde graag een andere focus met mijn bedrijf, maar zag door alle bomen het bos niet meer.

Ilona stelde de perfecte vragen om tot een heel helder productaanbod te komen. Sterker nog: tijdens de eerste sessie hadden we het aanbod al voor 90% uitgewerkt. In mijn eentje was dat nooit gelukt, laat staan in dat tempo. Ik weet nu precies hoe mijn productaanbod eruit moet zien en hoe ik het ga lanceren. Ik ben super dankbaar voor Ilona’s hulp en zou haar aan iedereen aanraden die klaar is voor de volgende stap (en wellicht ook een nieuwe focus) maar die nog geen helder fundament heeft staan.”

Veelgestelde vragen

Ik heb weinig tijd, is het wat voor mij?

De vraag is vooral, hoe lang tolereer je nog dat je het te druk hebt? Als kennisondernemer hoef je niet ‘te weinig’ tijd te hebben. De vraag is dus hoe je bedrijf en leven eruit ziet als je nu geen actie neemt? Wat is het je waard om de regie over je bedrijf te pakken en vrijheid voor jezelf te creëren? 

Ik heb nog geen aanbod en/of ben nog maar net gestart, is dit ook voor mij?

Jazeker, Gaan voor groei is een maatwerk programma en je krijgt toegang tot de online leeromgeving waarin alle kennis staat die je nodig hebt om een bedrijf te bouwen met je eigen aanbod waardoor je én én ervaart.

Als je even wilt bellen om te kijken of het echt wat voor je is kun je een afspraak maken. Het gelijk goed doen bespaart je veel tijd, energie en leergeld.  

Hoe werkt zo’n coaching sessie?

Tijdens onze tweewekelijkse online coaching sessie gaan we gelijk de diepte in. Afhankelijk van wat jij nodig hebt om te versnellen in je bedrijf. De ene keer kunnen we bijvoorbeeld focussen op een strategisch vraagstuk zoals een lanceringsstrategie, de andere keer op praktische zaken zoals prioriteiten bepalen of juist op je ondernemersmindset. Want vrijheid hebben én pakken zijn twee verschillende dingen.

De sessies zijn maatwerk zodat ze precies aansluiten op dat wat jij dan nodig hebt om je doelen te halen. 

Wat maakt jou anders dan andere business coaches?

Goede vraag! Mijn coachingsstijl is een mix van business coaching, business advies en mindset coaching (NLP). Een succesvol bedrijf ontstaat vanuit het in balans brengen van deze elementen: goede strategie, zelfleiderschap (o.a. focus, mindset en energie) en actie.  

Dat doe ik niet alleen vanuit mijn eigen 4+ jaar ervaring als locatie onafhankelijk ondernemer. Ik benut ook de kennis en skills uit mijn Masters in Business Administration opleiding gericht op strategie en organisatie van bedrijven, mijn jarenlange ervaring als freelance marketeer voor MKB bedrijven met een miljoenenomzet en daarnaast ben ik ook gecertificeerd mindset coach (NLP Master).

Je hebt me overtuigd. Ik doe mee!

Wat anderen over werken met mij zeggen

"Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden. "

Ik had er een speurtocht op zitten naar de juiste volgende stap, via social media experts en business coaches die mij wilden leren hoe ik mijn bedrijf volledig anders moest gaan inrichten. Niets voelde kloppend.

Totdat jij met een paar simpele tips mij het gevoel gaf dat ik bij jou zou vinden wat ik zocht: Iemand die de grote lijnen helder ziet, die vanuit helikopterview vanaf de zijlijn stuurt, die projectmatig adviseert én die zowel analytisch als praktisch alles weet van social media.

Het resultaat van werken met Ilona was alles waar ik op hoopte. Ik beveel Ilona met liefde aan als business coach die adviseert, meedenkt en van alle markten thuis is. Als je graag met een actieve sidekick werkt moet je bij Ilona zijn. Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden. 

"Het was een prettig, interactief gesprek waarin Ilona goed aanvoelde waar mijn valkuilen zaten en mij daar bewust van maakte"

“Ik maakte begin dit jaar al een aantal stappen om meer aan mijn bedrijf te werken maar bleef vast lopen op een aantal stappen. Met de Explore sessie hoopte ik nog nét een extra stap te kunnen gaan maken.

Het was een heel prettig, interactief gesprek waarin Ilona goed aanvoelde waar mijn valkuilen zaten en mij daar bewust van maakte. Soms zit je er zelf zo dicht op dat je het even niet meer goed overzichtelijk hebt. Na de sessie kreeg ik een mail met een goede samenvatting van ons gesprek en de handvatten die we besproken hebben om mee aan de slag te gaan. Fijn om het op die manier nog een rustig terug te kunnen lezen. Ik pak hem er soms nog even bij om mezelf weer focus te geven.

Deze eerste week al meteen de eerste stappen gezet met de tips en inzichten van Ilona!”

Wil jij de vrijheid waar je voor bent gaan ondernemen nou eindelijk eens écht voelen?