Business coaching sessie

Strategisch sparren over jouw klantreis en bedrijfsgroei kansen.

Jaa! Dat wil ik!

Business coaching sessie

Als je een concrete coachingsvraag of business vraagstuk hebt waar je tegenaan loopt is deze business coaching sessie voor jou. Je kunt de sessie ook gebruiken om strategisch te sparren over je bedrijfsgroei ideeën of om een actieplan uit te werken. 

De business coaching sessie is voor jou als je je bedrijf wilt laten groeien maar niet zo goed weet waar je moet beginnen. Waar je op mag focussen of wat nou slim is om te doen voor jou. 

 

Zo werkt het:
 • Je mag me twee uur lang alles vragen over het laten groeien van je bedrijf en we kunnen werken aan een op maat gemaakt (actie)plan om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen.
 • Je ontvangt een vragenlijst zodat ik jou en je bedrijf zo goed mogelijk leer kennen. Zo kunnen in de sessie gelijk aan de slag. 
 • Ook stuur je me voor de sessie je coachingsvraag, vraagstukken en andere input voor de sessie. 
 • Na een maand hebben we nog een kort follow-up gesprek. Zo heb je een accountability partner én kun je nog wat vragen stellen die later in je opkomen. 

Onderwerpen die we kunnen bespreken

 • Waar laat je omzet liggen? Waar liggen kansen? 
 • Waar heb je ‘gaten’ in je klantreis? Hoe kun je je klantreis optimaliseren?
 • Hoe kun je je onboardingsproces verbeteren?
 • Hoe kom je aan meer klanten? Hoe kun je ze bereiken?
 • Je ideale klant omschrijving reviewen. 
 • Je productstrategie onder de loep nemen.
 • Een sales en marketing plan maken. 
 • Systemen en processen voor je laten werken
 • Kortom, alles wat te maken heeft met je bedrijf opzetten en laten groeien.

Welk resultaat mag je verwachten?

 • Je weet waar kansen voor je liggen en hoe je die pakt.
 • Je weet welke acties je dichter bij je doelen brengt.
 • Je hebt antwoord op je business vraagstukken. 
 • Rust in je hoofd omdat je weer overzicht en een plan hebt.
 • Je hebt weer nieuwe inspiratie en motivatie om aan je bedrijf te werken.
De investering voor deze sessie is 275 euro excl. BTW
"Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden. "

Ik had er een speurtocht op zitten naar de juiste volgende stap, via social media experts en business coaches die mij wilden leren hoe ik mijn bedrijf volledig anders moest gaan inrichten. Niets voelde kloppend.

Totdat jij met een paar simpele tips mij het gevoel gaf dat ik bij jou zou vinden wat ik zocht: Iemand die de grote lijnen helder ziet, die vanuit helikopterview vanaf de zijlijn stuurt, die projectmatig adviseert én die zowel analytisch als praktisch alles weet van social media.

Het resultaat van werken met Ilona was alles waar ik op hoopte. Ik beveel Ilona met liefde aan als business coach die adviseert, meedenkt en van alle markten thuis is. Als je graag met een actieve sidekick werkt moet je bij Ilona zijn. Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden. 

Hi, ik ben Ilona

Business strateeg, marketeer en NLP Master

Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers te helpen de regie over hun bedrijfsgroei te pakken zodat ze nu al hun droomleven kunnen leven en niet hoeven te wachten tot hun pensioen.   

Zowel starters als ervaren ondernemers komen bij mij om een simpele strategie te bepalen waarmee ze hun ondernemersplezier kunnen (her)vinden terwijl ze een winstgevend(er) bedrijf bouwen.

En niet zonder succes! Zo won mijn klant ZAPFLER Craft Brewery dankzij mijn marketingstrategie meerdere keren de prestigieuze award voor “beste craft bier brouwerij” in Shanghai. 

Zelf ben ik ook ondernemer dus herken ik de struggles waar je doorheen gaat echt. Ook ik had in het begin moeite om alle ballen in de lucht te houden en niet overweldigd te raken. 

Tot ik het genoeg vond en besloot mijn bedrijf te herstructureren volgens de principes en strategieën die ik leerde als ondernemer en vanuit m’n studie MSc bedrijfskunde: strategie en organisatie. 

In 2018 startte ik als ondernemer. Als business consultant & marketeer hielp ik ZZP’ers en MKB bedrijven in Nederland en China. Sinds 2020 ben ik business strateeg voor dienstverlenende ondernemers.

Wat anderen over werken met mij zeggen

"Het was een prettig, interactief gesprek waarin Ilona goed aanvoelde waar mijn valkuilen zaten en mij daar bewust van maakte"

“Ik maakte begin dit jaar al een aantal stappen om meer aan mijn bedrijf te werken maar bleef vast lopen op een aantal stappen. Met de losse business coaching sessie hoopte ik nog nét een extra stap te kunnen gaan maken.

Het was een heel prettig, interactief gesprek waarin Ilona goed aanvoelde waar mijn valkuilen zaten en mij daar bewust van maakte. Soms zit je er zelf zo dicht op dat je het even niet meer goed overzichtelijk hebt. Na de sessie kreeg ik een mail met een goede samenvatting van ons gesprek en de handvatten die we besproken hebben om mee aan de slag te gaan. Fijn om het op die manier nog een rustig terug te kunnen lezen. Ik pak hem er soms nog even bij om mezelf weer focus te geven.

Deze eerste week al meteen de eerste stappen gezet met de tips en inzichten van Ilona!”

Zullen we een coaching sessie plannen?