Marketing

Van a-z voor je geregeld

Is marketing een 'moetje' die er al snel bij inschiet als het druk word?

Je hebt een goedlopend bedrijf met blije klanten. Je weet dat marketing belangrijk is maar hebt er simpelweg geen tijd voor of zin in. 

Marketing is dé to-do die je al snel doorschuift naar volgende week. Of het is iets wat je HR-personeel, secretaresse of VA er nog even bij doet. 

Wees gerust, je bent niet de enige! 

Je bent niet gaan ondernemen om ook ineens marketeer te moeten zijn. Je wilt een marketingstrategie en implementatie gebaseerd op jouw doelen maar dan zonder jouw uren. En dan wel een strategie die het gewenste resultaat oplevert zoals meer leads, omzet of hogere klanttevredenheid. 

Je zoekt een strategisch sparringpartner op het gebied van marketing, bedrijfsgroei en bedrijfsvoering. Iemand die het belang snapt van klanten tevreden houden en helder communiceren met je team en ze enthousiasmeert voor de nieuwe plannen.  

  Een op maat gemaakte strategie mét implementatie: done for you!

Marketing die past bij jouw visie én je doelen

Resultaatgerichte marketing op een manier die past bij je visie, kernwaarden en de doelen die je wilt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan doelen zoals het succesvol lanceren van een nieuwe dienst, de klanttevredenheid verhogen zodat je betere reviews krijgt of meer leads aantrekken. 

Tijdens de intake bespreken we alle opties en bepalen we samen welke strategie het beste aansluit bij je bedrijf en doelen. Daarna zorg ik ervoor dat het hele project van a-z geïmplementeerd wordt. Zo kun jij je volledig richten op je core business terwijl je marketing voor jou gaat werken. 

Je stopt met ‘losse flodder’ marketing die wel vinkjes op je to-do lijstje oplevert maar geen resultaat. Nou denk je vast: “maar wat is losse flodder marketing dan?”. Wat voorbeelden: 

 • Vol goede moed een nieuwsbrief sturen en je vervolgens afvragen waarom niemand ‘m opent. 
 • Prachtige foto’s van een professionele fotoshoot hebben maar ze een jaar geleden voor het laatst op social media hebben gedeeld.
 • Op social media je aanbod posten en je afvragen waarom niemand koopt.  
 • Je post op social media maar niet echt consistent, want je hebt het druk.

Een op maat gemaakte strategie met consistente uitvoering zorgt ervoor dat je met je doelgroep in contact blijft. Dat je ‘top of mind’ blijft waardoor bijvoorbeeld je nieuwe aanbod makkelijker volstroomt met leuke klanten.   

Hoe we dat bereiken: met heldere prioriteiten pakken we stap voor stap alle projecten op. Van het uitvoeren van de marketingstrategie tot het schrijven van teksten, het maken van content voor social media of de website en zelfs grotere projecten zoals lanceringen of een nieuwe website.

Door de marketing vanuit je visie en kernwaarden te benaderen past deze beter bij jou en wordt je uniekheid beter zichtbaar voor je doelgroep. De klantreis en klantbeleving staan hierbij centraal, omdat mensen nou eenmaal sneller kopen van mensen die ze kennen, leuk vinden en vertrouwen en eerder afhaken als een proces zoals een vraag stellen aan je klantenservice of betalen voor je aanbod niet soepel verloopt.

Ik ontzorg je volledig en betrek waar nodig professionals uit mijn netwerk, zoals experts op het gebied van mailfunnels inrichten, webdesigners en creatieve designers. We hebben tussentijds per Zoom of mail contact zodat je weet wat er gebeurt en wanneer. 

Mijn super skill: Als Marketing & Business Strateeg werk ik vanuit bewezen marketingstrategieën, denk ik in systemen en processen en heb ik altijd creatieve, verfrissende ideeën voor uniekere marketing die past bij jouw visie.

Welk resultaat mag je verwachten?

 • Je gaat van ‘losse flodder’ marketing naar marketing die past bij jouw doelen. 

 • Je marketing is niet langer iets wat ‘nog even snel’ moet gebeuren maar wat vanuit een helder plan, consistent uitgevoerd wordt waardoor je bedrijf beter in verbinding blijft met je doelgroep en meer leads kan ontvangen

 • Vanuit een strategisch plan en heldere prioriteiten worden de marketingprojecten stuk voor stuk opgepakt én volbracht: van het uitvoeren van een marketingstrategie, schrijven van teksten, maken van goede content voor op social media of je website tot projecten zoals lanceringen of een nieuwe website. 

 • Kortom: je hebt geen omkijken meer naar je marketing en hebt peace of mind omdat je weet dat de marketing nu goed wordt opgepakt. 

Het proces

 • Intake
  In een persoonlijk gesprek bespreken we je visie, kernwaarden, marketing doelen en wat je nu al aan marketing- en communicatie doet. 

 • Analyse
  Ik analyseer je aanbod en huidige marketing & communicatie activiteiten. Dan maak een projectplanning met prioriteiten. Zodat we precies weten welke acties de meeste resultaten opleveren.

 • Projectplanning bespreken
  We bespreken de projectplanning en vervolgens ontzorg ik je volledig. Ik ga aan de slag en betrek waar nodig professionals uit mijn netwerk. Denk aan experts op het gebied van mailfunnels, copywriting, websitebouwers en creatieve designers. Net wat nodig is om jouw marketing naar een volgend niveau te brengen vanuit de pijlers: eigenheid, gastvrijheid en doelgericht.

 • Tussentijds hebben we per Zoom of mail contact
  Ik hou je regelmatig op de hoogte van de werkzaamheden en resultaten zodat we tijdig kunnen bijsturen en in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen in het bedrijf.

Vrijblijvende afspraak inplannen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? In een vrijblijvend, persoonlijk gesprek denk ik graag met je mee.

Dat wil ik

Wat anderen over werken met mij zeggen

Ilona zit vol goede ideeën om een organisatie te laten floreren, de doelgroep te bereiken en collega's te enthousiasmeren.​
"Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden. "

Ik had er een speurtocht op zitten naar de juiste volgende stap, via social media experts en business coaches die mij wilden leren hoe ik mijn bedrijf volledig anders moest gaan inrichten. Niets voelde kloppend.

Totdat jij met een paar simpele tips mij het gevoel gaf dat ik bij jou zou vinden wat ik zocht: Iemand die de grote lijnen helder ziet, die vanuit helikopterview vanaf de zijlijn stuurt, die projectmatig adviseert én die zowel analytisch als praktisch alles weet van social media.

Het resultaat van werken met Ilona was alles waar ik op hoopte. Ik beveel Ilona met liefde aan als business coach die adviseert, meedenkt en van alle markten thuis is. Als je graag met een actieve sidekick werkt moet je bij Ilona zijn. Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden. 

Marketing & Business strateeg
 Klantreis • Klantbeleving • Processen • NLP Master Practitioner

Waar ik voor sta

Eigenheid

Marketing vanuit je visie en kernwaarden zodat je marketing echt past bij jou en je uniekheid beter zichtbaar wordt voor je doelgroep.

Gastvrij

De klantreis en klantbeleving staan centraal. De verbinding opzoeken met volgers en leads. Want mensen kopen van mensen die ze kennen, leuk vinden en vertrouwen.

Doelgericht

Bij alles wat we doen streven we naar maximaal resultaat. Waar laat je omzet liggen en lek je leads? Waar kunnen de processen aangescherpt? Dat pakken we aan.

Hi, ik ben Ilona

Marketing & Business Strateeg en NLP Master

Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers te helpen de regie over hun bedrijfsgroei te pakken zodat ze nu al hun droomleven kunnen leven en niet hoeven te wachten tot hun pensioen.   

Zowel starters als ervaren ondernemers komen bij mij om een  simpele business- of marketing strategie te bepalen waarmee ze op hun eigen manier hun doelen kunnen halen. Altijd vanuit hun visie en kernwaarden zodat hun uniekheid goed overkomt op de doelgroep en de ondernemer plezier blijft houden in het ondernemersspel. 

En niet zonder succes! Zo won mijn klant ZAPFLER Craft Brewery dankzij mijn marketingstrategie meerdere keren de prestigieuze award voor “beste craft bier brouwerij” in Shanghai. En een andere klant zat voor de opening van een nieuwe locatie al helemaal vol. 

 

In 2018 startte ik als ondernemer. Als Marketing & Business strateeg help ik ZZP’ers en MKB-bedrijven groeien. Meestal op het gebied van strategie, marketing en processen stroomlijnen.

Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je met iemand werkt die een bewezen trackrecord heeft.

Snap ik, dus hierbij even een opscheplijstje:

 • Als marketing manager voor ZAPFLER Craft Beer Brewery ontwikkelde ik een slimme marketingstrategie waarmee we de klantbeleving verbeterden en klanten tot ambassadeurs maakten. Als kleine brouwerij in Shanghai wonnen we meerdere keren de ‘Shanghai Craft Beer Bar of the Year’ award.  
 • Een klant zat voor de opening van een nieuwe locatie al helemaal vol.
 • Een online ondernemer ging in één sessie van totaal vastgelopen naar 90% van het aanbod uitgewerkt, vertrouwen en een lanceerplan waarmee ze een top lancering heeft gedraaid.  
 • 56% van mijn klanten verlengt hun samenwerking met mij. 
 • Binnen 4 jaar mijn eigen business opgebouwd van niets naar een “semi-retired” business omdat ik vanaf het eerste jaar een deel van mijn winst investeer in vastgoed voor de verhuur.
 • Ik ben de enige business strateeg met een (MSc) Master in Business Administration in strategie en organisatie, Hogere Hotelschool (klantreis en klantbeleving), Customer Experience certificering, 8+ jaar ervaring als marketeer en gecertificeerd NLP Master Practitioner. 
“Tijdens de eerste sessie hadden we het aanbod al voor 90% uitgewerkt. In mijn eentje was dat nooit gelukt, laat staan in dat tempo”

“Ik heb Ilona om hulp gevraagd omdat ik vastliep in mijn onderneming. Ik wilde graag een andere focus met mijn bedrijf, maar zag door alle bomen het bos niet meer.

Ilona stelde de perfecte vragen om tot een heel helder productaanbod te komen. Sterker nog: tijdens de eerste sessie hadden we het aanbod al voor 90% uitgewerkt. In mijn eentje was dat nooit gelukt, laat staan in dat tempo. Ik weet nu precies hoe mijn productaanbod eruit moet zien en hoe ik het ga lanceren. Ik ben super dankbaar voor Ilona’s hulp en zou haar aan iedereen aanraden die klaar is voor de volgende stap (en wellicht ook een nieuwe focus) maar die nog geen helder fundament heeft staan.”

"Ilona heeft me enorm geholpen in de groei van mijzelf als ondernemer"

“Ilona heeft me enorm geholpen in het groeien van mijn bedrijf. Maar belangrijker nog: in de groei van mijzelf als ondernemer. Daarvoor heb ik de bewuste keuze voor Ilona gemaakt: met haar NLP skills en achtergrond in strategische marketing was zij precies wie ik zocht. Ze is creatief, strategisch sterk én ziet overal kansen en mogelijkheden jou en je bedrijf en prikt zo door je heen. Daarnaast is Ilona ook prettig om mee samen te werken en is ze heel betrokken. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

Wil jij je marketing nu eindelijk eens écht aanpakken?